VILL UT

Kan verkligen inte skriva vad jag känner här! Vet inte hur jag ska göra heller, folk som inte ska läsa ser och folk som ska läsa får inte se pga de är inte till för vissa andra.
Aja, är verkligen jätte arg! Vill och ut, men nej. Känner mej inlåst typ! Kan tyvärr som jag sa inte skriva nånting här utan att få höra de sen, lär hitta en lösning! Kanske skaffa ny blogg, vi får se. Pusshej


Seg dag

Ligger på sängen och segar. As trött och måste tyvärr på träning! Skulle hellre ligga kvar i sängen tills vintern är över, orkar fan inte frysa!
Min dag har vart as seg men så jävla skönt. Legat på sängen ätit lite sallad osv. Iaf inte vart fet!
Aja, lär väl ta mej upp ur sängen nu. Pusshej


Onsdag

Segar mej idag faktiskt, as trött verkligen!
Inte haft en lugn stund känns de som, sena kvällar sen jag vet inte när. Så tror jag skiter i allt idag och åker ner på träningen ikväll bara!
Iaf, sov hos Ida igår till idag. Vi va hos Rasmus hela kvällen, han och hans kompisar lana så jag och Ida typ sov.
Va mysigt, sen typ vid halv 12 gick vi vid gruvan, va skit läskigt! Dom höll på att skrämma oss hela tiden, men va as kul så ah!
Kom typ hem halv 1, kanske somna 3 eller nått! Sen vakna jag 9 av att Ida typ gick på mej, gulligt. Men har iaf haft en super dag/kväll igår, nu blir de mys med mej själv och datan. Pusshej


Tisdag

Ligger i sängen och smsar lite. Tänkte att jag bloggar, har väl inte tid sen senare på dan. Iaf, idag är planen att va med Ida. Får la se vad vi hittar på, hon ska klippa sej och jag kanske hänger med, om jag orkar såklart! Inte så pigg på de, men aja vi får se.
Sov hemma igår också, har saknat min säng något enormt, va så jävla skönt att gå och lägga sej igår! Sen va de skönt att bara komma hem och ta de lite lugnt, träffa familjen osv. Myste lite med Alicia och Liam framför tvn igår på mitt rum! Saknat dom små gullisarna. Så ja, de kändes bra! Ska väl snart ta mej upp tror jag, måste få lite saker gjort. Vi hörs, pussshej


-


Bästa helgen!

Hejsan !
Sitter just nu och badar haha, asskönt! Nej men blev ingen träning idag, surt.
Har iaf haft världens bästa helg med underbara vänner. Va med Hanna på fredag, sov hos henne till lördag, va sen med Alice och kolla på dammatch med henne och Ida, efter de åkte jag hem till Ida och sov där. Vi träffa några kompisar, haha bästa kvällen igår ju! Måste göras om tycker jag. Iaf, idag vakna vi fixa oss osv. Sen drog jag, Hanna och Ida till Loo och körde snöbollskrig och drack varm choklad med smilis plättar. Efter de gick jag hem från Loo, fick sällskap hem av Rasmus så slapp gå hem själv.
Nu blir de bara mys, film och vila!
Pusshej


Grym dag!

Haft en underbar dag med härliga vänner!
Va först på bio med Hanna, kolla premiären av tingeling. Sen träffa vi Rasmus, Kevin och Tobbe. Vi va inne, ute, inne, ute osv. Hade iaf skit kul!
Nu ligger jag i sängen och har slår vad om pengar så måste va uppe ett tag nu alltså, aja. Vi hörs, pusshej


TINGELING PÅ BIO


LOV

Jo, rubriken stämmer! Äntligen, efter en seg lång vecka. Den har vart kass men har också överlevt och nu är de äntligen lov. Fyfan va skönt!
Ska njuta varenda sekund av att slippa skolan, ah så är de! Vart ute varje kväll den här veckan också, har vart as kallt men kul. Hoppas de blir så på lovet också. Fyfan, kom hem kvart i 11 idag, va helt nerkyld och iskall! La mej i soffan och kolla vem som åkte ut i Xfactor, Manda åkte ! Fyfan va värdelöst. Aja, just nu ligger jag i sängen under 2 täcken och fryser, väntar på att bli varm. Lär väl ta ett tag haha. Har inge mer att blogga om, pusss


Halloween i skolan

Ligger på sängen och snackar med Ida och Alice.
Va ju halloween i skolan, inte jättekul men klädde iaf ut mej. Funka, aja!
Juste, fick A på no provet. King!
Inget att blogga just nu, kanske drar ut ikväll. Pusss


Sjukt kallt

Ligger i sängen och fryser. Va ute i skinnjacka, ångrar de alltså. Skulle tagit vinterjackan!
Innan de roade jag mej själv som sminkdocka, hade skit kul med mej själv.
Iaf, hade jätte trevligt. Va sjukt kallt och kände inte min kropp. Så tog en varm dusch efter, gjorde också jävligt ont men ändå!
Imorrn är de halloween i skolan och självklart ska jag och Loo klä ut oss, standard. Alltid vi två haha !
Så lär gå upp tidigt imorrn, aja ska sova pusss


Torsdag

Besvikelse, min dag har vart hcubbyvicrincdk bajs typ. Hatar torsdagar och min morgon gjorde den värre!
Ska iaf snart gå ut på en pw, försökte få med mej Alice men nej. Får väl gå själv dåå om ingen goding vill följa med såklart!
Juste, halloween imorrn. Ska fråga om jag får låna Dennis mössa så blir jag lika utklädd som alla andra. Ohja!
Hare gött mina vänner, pusss


Okej mamma, jag pluggar

Okej, bara så alla vet pluggar jag just nu! Plågar mej innan och utan till. Men aja, lär väl få bättre än e på provet hade jag väl tänkt ! Är skit trött, men ska snart träffa nåra kompisar. Kul, så lär plugga på nu. Pussshej


Här skriver vi låtar


Vill ha långt hår

Hola !
Ligger i sängen och lyssnar lite på musik. Är ganska trött fast ändå inte, fryser lite halft också. Kom hem runt 10 typ, va skit kallt ute ! Minusgrader.
Ska strax sova pga ska gå upp 5 imorrn för att kolla på nya pll avsnittet!
Pusss


Jsjsifndk


Så jävla seg rast

Fyfan va seg rast! Ingenting händer ju, hatar vårs spanska tider. Börjar om en kvart, kan lika gärna skita i raster gör ju ändå inget


Svenska

Sitter inne på svenskan och alla typ springer runt. Sara är inte här så ingen bryr sej! Är sjukt hungrig och min mage dör.
Dog, hitta en sjukt gullig bild nyss


Tröttis


Sovmorgon

Ibland får jag panik på mej själv. Har sovmorgon till 9 idag så har ingen aning varför jag är uppe nu. Men jag hade helt glömt bort de, blir så trött ! Klätt på mej och allt. Aja, får väl sitta här och tycka synd om mej själv.
Dagen idag blir väl som alla andra, tråkig pga de är skola som gör mej deprimerad och sur. Men efter skolan blir de bättre, först träning med 99orna, sen drar jag och Ebba hem till mej käkar osv sen åker vi på träning med dj18. Kommer va döds trött när jag kommer hem men de ordnar sej haha.
Imorrn ska jag va med hansi, trixie och Celtic tror jag. Blir la kul, juste min hund kom igår igen. Har saknat henne så grymt mycket, min lilla älskling! Men då vet ni, livet funkar. Pussshej


Taggar match

Ligger i sängen och myser, satte på lite musik och ska snart gå upp. Kom igen nu silver!


Dålig uppdatering

Asså förlåt, dålig uppdatering nu för tiden. Men helt ärligt så har jag inte tid nu för tiden, skolan tar för mycket tid just nu. Helt slut! Men iaf, min helg har vart super bra! Imorrn är de match hemma mot köpings 99or. Helt okej taggad! Den är as tidig, 9 imorrn i idrottshallen. Kom och kolla vettja. Aja, godnatt! Ska försöka hinna med ett inlägg imorrn också, pusshej


Omg trött

Sheenare!
Kom nyss hem, eller nja runt halv 11 kanske. Fryser ihjäl, va skit kallt ute!
Iaf, min dag har vart en katastrof. Började med so, känner att de här kommer gå åt helvete, fick bara målen vi ska uppnå och sen är de upp till mej att jag klarar de. Mer än så va de inte, känner lite press! Aja sen vid 10 över 9 tog vi spruta, gjorde skit ont ville bara dö!!
Kunde inte röra armen på ett tag men sen gick de över ända tills träningen.
Efter skolan va jag med Alice, lika kul som vanligt, Cpn osv. Vi va ute, åt och sådär. Sen drog vi på träning, den gick helt okej bra. Hade ont i armen men de löste sej. Efter träningen drog jag ut ett tag! Så har min dag sett ut, skoja de där med katastrof va ju typ bara sprutan som förstörde min dag. Fast sen vart mitt liv as mycket bättre när jag fick nya möbler, 2 bhar och ska fixa om hela mitt rum. Älskar mitt liv! Aja ska sova nu, godnatt på er


Fotboll

Ligger nere i soffan och kollar på fotboll, 2-0 till Tyskland haha. Sverige suger!
Aja, iaf min dag har inte vart den bästa.
På No'n mådde jag typ as dåligt så gick ner till kiosken istället. Snacka lite med Svante och Millton!
Sen åkte jag hem, hade typ kram i magen så fick en Alvedon och mamma gjorde en smoothie till mej. Kändes lite bättre då så gick ut på en promenad.
När jah nästan va hemma och frös som mest mötte jag en liten tjej som hade ramlat så hennes cykel hade gått sönder och hon grina. Så hjälpte henne hem, fick gå en bit men aja. Kallar mej själv för superhjälte!
Haha, aa men ska väl ta och kolla vidare på fotbollen. Pusshej


Lalala

Sitter inne på svenskan och gör ingenting, alla läser medans jag twittrar osv. Kan inte låna böcker så fick göra vad jag vill. Hahaha våran lärare fråga vad man gjorde på helgerna.
Svar: dränker varandra
Dör hahahahha !


Orkar inte

Sitter å äter mat, inte ens hungrig. Verkligen på sämsta humöret just nu! Inget är bra och jag orkar inte med nån just nu.
Aja, min skoldag sög. Hade prov sista lektionen, gick skit! Inget av de jag pluggat kom med, känns ju bra ! Blir nog omprov för min del. Skolan kan ta sej i röven, hatar den. Usch!
Iaf, ska kolla på vampire diaries har kommit ut, pussshej


Tusen ord på hur mycket jag saknar dej.

Hejsan !
Sitter i sängen och har precis bytt om. Ska strax sätta upp håret. Har så jävla ont i magen, tänkte skita i träningen men ångra mej. Kanske tar en pw efter träningen , vi får la se. Om avsnitt 2 i säsong 4 på vampire diaries har kommit ska jag kolla på de !
Vi för väl se hur kvällen ser ut, aja pusss


Matte suger.


Gör ett sista ryck!

Hejsan !
Sitter i sängen och lyssnar på musik, tänkte göra ett sista plugg innan provet imorrn. Känns inge bra alls men får hoppas på de bästa. Känner att den här helgen har gått för fort ! Skulle ha hunnit med massar men hann inte ens hälften. Matchen idag gick väl bra, förutom i slutet när vi åkte på 2 självmål på bara några sekunder. Aja, de är väl sånt som händer. 2-2 mot VIB och de känns bra !
När jag kom hem käka jag lite bytte om till pyjamas och la mej i sängen och lyssna på musik. Sen typ ville jag kolla på film så tog datan och la mej under täcket ah och precis då smsa Fia mej och undra om jag ville gå ut och gå med henne och Thea. Kunde ju inte neka så va bara att klä på sej och sätta upp håret ! Orkade inte bry mej så gick osminkad med lockigt hår haha.
Iaf, vi gick typ nånstans i skogen och tillslut va vi i kila haha. De regnade så vi gick till kilaskola och gömde oss under ett tak. Sen smsa vi Julia och fråga om vi fick komma hem till henne och värna oss eller nått. Så vi gick en kilometer till hem till henne och där va Alex också haha ! Va sjukt pinsamt att vi stog där blöta och helt röda på näsorna. Så vi gick igen. Haha !
När jag kom hem satte jag mej i köket och höll på med mobilen tills Amanda och Robin kom. Vi åt, prata lite osv. Va mysigt! Sen hoppa jag in i en dusch och efter de slog jag på tvn och kolla på innebandy. Sen solsidan såklart! Helt okej helg helt klart, nu blir de plugg och sen sängen, vi hörs ! Pusshej


SALA SILVERSTADEN


Ute och går!


Seriepremiär imorrn!

går väl och lägger mej nu då så jag är utvilad till imorrn. seriepremiär mot VIB hemma, är grymt jävla taggad ! ska bli så sjukt kul !
hare gött och glöm inte att kolla på våran match imorrn halv 10 i idrottshallen !


Myser!

Ligger på soffan och spelar spel hahaha. Har typ inget för mej så ah. Har jätte ont i magen, säkert pga jag är hungrig. Ska strax käka så de blir bra. Va ute på en liten promenad med ida på dagen, va skönt att prata lite. Men va så sjukt kallt så gick hem. Aja, tagga match imorrn mot vib!
Puss


ny duschad !

dör så skönt de va att duscha !!!
har precis klätt på mej så ska bara borsta håret och sen blir de plugg fram till middan. kanske blir en pw ikväll, får la se om jag orkar !


Hemma !!

sheenare! nu är jag haha äntligen hemma.
har haft så jävla kul verkligen, va så himla längesen vi va alla. typ över ett år sen! kändes verkligen att vi fortfarande är bästisar. va galet kul igår kväll, låg i sängen och asgarva, dunka musik, skrek, va ute osv !
haha va sjukt kul när alla drog ut i pyjamas och typ hade äppelkrig med några killar. haha skratta så mycket så jag ramla i brännesslor. alla sprang runt där osminkade med lockigt och osv!
så jävla härligt att alla va sig själva.
iaf, när vi skulle sova så helt plötsligt smällde de utanför vårat fönster och jag trodde nån sköt eller nått. vart as rädd så alla kolla ut, å då va de nåra som kasta äpplen på Hannas hus. men jag somna typ direkt medans de flesta gick ut å gjorde nånting. va sjukt pigg men helt plötsligt måste jag bara ha somnat, aja de va as kul iaf. å imorse vakna jag av att Alice låg och typ stirra på mej , vart as sur ! sen gick Hanna och typ hoppa på alla så de skulle vakna, sen kom hon och la sej på mej så jag inte skulle somna om.
när alla hade vaknat gick vi ner och käka och kolla på nått hajprogram där människor typ vart attackerade av dom. åt typ inget så ja.
sen gick alla upp och la sej i en klump och snacka, tog de lugnt osv. runt 10 börja vi städa och sen åkte alla hem. jag åkte hem i pyjamas , va as skönt !
nu har jag bäddat rent i sängen, ätit och packat ur väskan. ska snart hoppa in i en dusch och ska jag plugga till provet ! tagga match imorrn, ska bli as kul !
KOM OCH KOLLA HALV 10 IMORRN I IDROTTSHALLEN, SALA-VIB!
iaf, tack för en grym kväll och morgon tjejer ! de här ska vi göra oftare, pusss på er :*


Myskväll

har myskväll med brudsen! grymt mysigt och så jävla kul, va ute och typ körde tjuv och polis med nåra killar som kasta äpplen på oss. va grym kul!
kvällen kommer fortsätta och jag kommer va död imorrn, pussss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3517147/images/2012/pic_50787399ddf2b32cb4000bd7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3517147/images/2012/pic_507873bfe087c34d362a514c.jpg" class="image">


Bästa


Old picture

ligger i sängen & värmer mej. sjukt kallt verkligen !
iaf, min dag har vart seg. skolan sög, hatar torsdagar som fan. sega dagar med mycket lektioner och sen sluta halv 4 på de. aja efter skolan åkte jag hem och åt lite , bytte om osv. sen typ vid 4 drog jag ut och mötte först Alice vi gick mot hagaberg till Hanna för att kolla hur dom fixa inför imorrn. sen ringde Thea och fråga om hon fick gå med oss så vi mötte henne och vi till månsan sen till Ica och köpte godis osv till imorrn också. ska bli skoj, eller ja hoppas de iaf! slutar halv 4 imorrn så blir att åka hem fort packa osådär sen åker jag till Hanna.
längtar till söndag sjukt mycket, seriepremiär mot VIB klockan halv 10. ska bli galet kul!
aja, vi hörs pusshej


ute och går för mej själv


drar ut på en pw


Svenska

Taggar sista lektionen nurååå


Drar mej mot skolan!

är typ as trött och vill bara sova. vaknade av alarmet när jag va mitt uppe i en grym dröm ! blev typ as arg så låg kvar i sängen i 20 minuter men kunde inte somna om. aja, ska typ ha nån iPad kurs nu i skolan. efter ska jag städa och bädda rent i sängen sen blir de nog en lång pw. känner att det behövs !
aja, pussshej


Fuck iPhone

ligger i sängen och ska strax sova. gick skit dåligt på träningen, haha å jag snacka med Idas kille ! jag bah: du behöver inte va rädd för mej, är bara en 99a. hur dum får man va ???
aja, träningen gick åt helvete. hade skrattanfall hela tiden!
iaf, när jag kom hem fixa jag schemat på ipaden och åt. lyssna lite på musik och läste twitter. har fan tänkt på att alla tjejer är jävligt kelsjuka just nu! vill bara mysa, kramas och pussas. men alla pojkar är så tråkiga ! dom skulle dö baa dom fick en puss på kinden, typ gå till toan och tvätta bort de pga det är tjej bassiller.
med tanke på de, om det här fortsätter kanske fler tjejer blir lesbiska hahahah !
aja, ska väl ta och sova nu trött som jag är. torsdag imorrn, sämsta dan på veckan och jag är inte alls taggad ! vi hörs, pusss


Lagar mat osv

lagar mat med Hanna & Loo. drar på träningen sen, så jävla skönt!


Ipad!

Yes nu har vi äntligen fått våra iPads. Grymt skönt! Håller på att fixa lite på den osv med Loo. Sen ska jag packa och så där till träningen å sen vidare mot Loo. Härlig dag!


Ny favorit!

ligger i sängen & lyssnar på min nya favorit haha. är helt slut efter den här dagen !
skolan va helt okej, sista lektionen va de idrott. vi hade boxning, va så jävla roligt! jag & Loo va as seriösa & typ döda varandra. va as jobbigt också, men verkligen, de va as kul!
iaf, efter de åkte jag hem & bytte om å mötte Alice vid musikskolan. vi gick till gamla vattentornet & mötte Fia å Ida. gick pw i två och en halv timme! va as skönt verkligen, hade sjukt kul också. sen när Alice å de gått hem gick jag hem & sjöng för mej själv & bara njöt av min ensamhet. ganska skönt de också! när jag kom hem åt jag lite osv. haha Alicia va super mysig, pussig, kramig å allt. sen vart jag hennes häst/slav typ. hade iaf mysigt & hon tog massa egobilder också, känns lite som hon fått detta från mej.
imorrn ska jag va med Loo & Hanna. blir kul! träning sen på kvällen, skönt att avsluta kvällen med springning & sen bara gå & lägga sej.
har iaf haft en toppen dag & är redan taggad inför imorrn. vi hörs, pusshej


07.39

blogg.se har börjat dampa på mobilen igen. blir så lack, inlägget tas bort. kul när man skriver mycket osv! aja, sitter just & äter ett äpple. hade tänkt gå till skolan men hinner inte, så skiter it!
fattar inte, gick upp 10 i 6 men hinner ändå inte.
ska strax borsta tänderna & sen drar jag mot skolan. inte taggad å jag tycker helgen gick för fort!
pusshej


ny design & header!

rubriken stämmer! tack Julia, duär verkligen bäst. vart super bra!
ta å kolla in hennes blogg vettja, den får du inte missa!
http://juliattengwall.blogg.se/


I can’t just forget and move on. It’s not that simple.

sitter nere i soffan i one peace & satte nyss på tvn. har ätit lite, va faktiskt ganska hungrig efter en hel dags träning. innebandy träningen gick också bra! sen åkte jag hem till Hanna & träna lite mer. åkte hem typ 20 i 7, duschade raka benen osv. så jävla skönt !
skola imorrn, fy fan alltså. aja, efter skolan blir de en pw. de blir skönt !
vi hörs, pusshej


alltså va håller jag på med??!

okej, jag går till träningen nu också. plus att jag bär på innebandy väskan. sen efter träningen drar jag hem till Hanna & tränar lite. shit majgad!


musik & gå

ute & går med mej själv & musik. hur mysigt som helst! sov hos Hanna med Ida så halv 12 gick vi ut & gick. sen gick vi tillbaka till hagaberg så Hanna gick hem. Ida gick hem till sin mormor & jag är påväg hem. går genom skogen, så jävla härligt ! aja iaf, när jag kommer hem ska jag packa väskan äta & sen dra på träning. skönt, pusshej


Ut å gå !


Ett liv utan musik!

sitter nere på golvet & sjunger som bara den i kör med Hanna som sitter med sina hörlurar & sjunger på sitt vid medans Ida försöker sova, & jag lovar. de låtar förjävla bra ! skrattar så jag dör helt seriöst, så jävla härligt. NRG, bästa ever! har haft en galet härlig kväll med underbara vänner, har aldrig skrattat så mycket som i idrottshallen idag, mascara i hela ansiktet & tårar överallt! kul mina vänner. nej men nu ska jag fortsätta sjunga, pusshej


Ute går !


Skrattar så jag kissar på mig!

shenare!
ligger i Alice säng & typ garvar ? har iaf kollat på innebandy med henne & Loo. va skoj, fast fick jävligt ont i arslet! sen åkte vi hem till henne & käka pizza & fika.
alltså hatar typ spotify just nu, energy är mycket bättre ! nya musikkanalen ju. aja, hörs alla ! pussshej


Innebandy!

drar snart ner till idrottshallen & kollar på innebandy med Alice!
underhåller Fia medans


Läkerol

har nyss plattat håret! vart as bra, så är på galet bra humör. dunkar musik från "energy" & äter massa läkerol & tuggummi. min drog just nu!
iaf, väntar på Alice. hon kommer väl snart om hon är snabb! då ska vi väl käka nått & sen dra å kolla på innebandy! damtvåorna spelar, sen kväll ska jag nog kolla när killarna spelar!
min dag kan man väl säga, aja ska fixa mej nu. pussshej


Hemma !

kom nyss hem från en as skön pw. ska strax hoppa in i en dusch & sen börja fixa mej! lär smsa Alice också.
aja, pusshej


Drar ut på en pw!

vakna typ 7, så drar ut på en pw nu. skönt!


Tränar osv


Hemma !!!

ligger på sängen & typ fryser som fan. känner mej lagom ful & för jävla hungrig alltså! men vi ska typ äta 8 så kommer seriöst dö haha.
ska snart ta bort sminket & byta om till onepeace, skönt som fan iaf!
pussshej


Årets klassfoto!


thats why i love you.

shenamittbena!
ligger i sängen lite halft nyvaken. är typ ashungrig men pallar inte gå upp, så långt till köket! så väljer att ligga kvar i sängen & slå på tvn tror jag, mysigt att bara ligga å softa.
min dag är inte så planerad egentligen, ska väl hoppa in i duschen när jag känner för de & sen ska jag nog gå ut & gå. kanske skulle ner på stan en snabbis med mamma! aja vi får väl se.
pusshej


They say you fall in love only once, but everytime I look at you, I fall in love all over again.

alltså ja, har haft en super mysig kväll hos Mattsson! bara myst & haft roligt, skrattat osv. skoldagen va helt ok, slutat halv 4, va väl de värsta! efter träffade jag några kompisar & sen åkte jag hem till Fia å käka haha. vi laga mat, å jag måste säga att vi är grymma kockar. bara de att de alltid blir samma mat när vi kockar, toast eller chickenbits & pommes. aja sen kolla vi på en film, typ american pie, haha jag & Fia satt mest & skratta. hon bah: JENNIFER VI SER DEN HÄR, men vi visste inte va de va. aja, lite snusk får man tåla! sen efter fixa vi chips å sådär & satte oss framför tv & kolla på xfactor. båda låg på varsin sida av soffan & typ halv sov. mysigt som fan! sen vid kvart över 10 drog jag hem. när jag kom hem kolla jag lite i slutet av utröstningen & sen tänkte jag kolla på fame, men orkar inte så gick & la mej ist!
sovmorgon imorrn också, första gången sen skolan började . taggad som fan! aja, hare! pussshej
SKÖÖN


Myskväll

sitter hemma hos Fia i hennes lila morgonrock & kollar på xfactor!
myser med chips, dipp osv. ska åka hem efter de, är ganska trött så de blir skönt att gå & lägga sej! har haft en grym dag också, älskar mina underbara vänner.
aja, hare gött ! pussss


Godnatt

eftersom alla är jävligt tråkiga denna kväll så går jag väl å lägger mej. har ändå inget för mej ! pga "ikväll skiter jag i allt"
pusshej


jag saknar dej.

sitter i bilen påväg hem från Enköping! gick toppen, vinst med 5-1. har sjukt ont i foten & knät, hatar de. aja, ska iaf börja tejpa foten, får se om de blir bättre! när jag kommer hem ska jag mysa ner mej i soffan framför tvn & äta kanelbullar, håller upp till alla rykten!
imorrn är de fredag, så jävla skönt. ska va med Alice & Fia, inget ovanligt egentligen så ah.
nej men vi hörs, pussshej


Match

kom hem typ halv 4, fick sluta 10 min tidigare haha. sista lektionen va de svenska, gjorde typ inget. höll på med mobilen & vänta på att dom andra skulle bli klara.
ska snart dra ner på samling, sen match i Enköping mot Enköping. sjukt taggad! ska bli kul, kommer typ hem halv 10 ikväll men aja. värt fan!
vi hörs, pussshej


Trött, sliten tjej drar på träning!

drar väl iväg på träning nu såhär på kvällen då, helt otaggad.


Idrottsdag!

sheenare!
ligger i sängen under täcket & kollar på tv. fryser typ ihjäl & är sjukt hungrig!
iaf, hade Idrottsdag i skolan today. va sjukt kallt, kom 3a i 100 meter & sen vet jag inte på stafetten. tappa iaf allt på första! skit samma.
träning ikväll, inte pigg på de alls. men bara att köra, de är ju innebandy vi snackar om!
så ah, vi hörs. pussshej


🙅factor

ligger framför tvn å kollar på xfactor. ska nog sova efter de för har en jävla huvevärk jag inte orkar !
imorgon har vi typ mini os på lärkan, ska springa 400 m, 100m å stafetten. orka haha! funderar på att hoppa av 400 meter, fast nej. iaf, är så jävla nöjd med xfactor, dom rätta har gått vidare! nu är de bara Manda & Frida som ska gå vidare, då blir allt perfekt.
aja, pusss


dör av garv!

ligger i soffan å kollar på tv med hanna. garvar som fan just nu, helt paff å chockad seriöst. aja, de här blir nog bra !
hade idrott sista lektionen, dampa på idrottsläraren. nån jävla gubbe som va vikarie, fan va lack jag va !
aja, ska kolla vidare pussshej


Hahahahah


PLUGGAAAAR

alltså de här suger, pluggar men får inte in nånting i huvet. känns bara onödigt att ens försöka! alltså jah vet inte, men har vi bildprov imorrn?
känner att jag inte har koll, vet iaf att deär spanskaprov. mer behöver jag inte bry mej om!


Fucking krig!

hahaha ligger i sängen å pluggar lite. prov imorrn! sjukt nervös, känner att jag inte kan. iaf, innebandy träningen gick galant. va så jävla kul, å skönt att slippa va ute å frysa!
sen efter träningen vart de krig, Hanna jag å Loo hade damper. men hoppas verkligen de kommer lösa sej, vi vill alla erat bästa!
haha tro inte jag är värsta bitchen som kaxar mot en. vill hens bästa också å tycker om hen väldigt mycket!
men jag tror detta löser sej, aja! ska plugga nu fram till xfactor, pussshej


Första innebandyträningen!

sheenare! kom hem från skolan för en stund sen, just nu sitter jag å äter pannkakor å lyssnar på musik. ska snart dra på innebandyträning, första för säsongen. ska bli så jävla kul!
så ska bara äta upp å sen packa, pussshej