Bästa Västmanland


Linköping!!

Har de riktigt bra här i Linköping!
Åkte hit igår, hela familjen. Jag och Rasmus satt längst bak i bilen och myste, shit saknar han så jävla mycket redan, obeskrivligt. Kommer bli så himla skönt att komma hem och få träffa han, min älskling!
Iaf, igår när vi kom fram gjorde vi inget speciellt typ. Åt osv, sen vid halv 11 skulle vi sova. Somna typ halv 1, gick verkligen inte att sova!!!
Vakna kvart i 8 imorse, fixa mig och alla åt frukost. Vid kvart i 9 sprang vi till fysen, shit va jobbigt de va. D O G!
Nu är jag bara på rummet och lyssnar på musik. Ha det bra, pussen


Midsommar

Har det rätt bra här i Gävle!
Vart en ganska seg dag då, fast det är midsommar, skit dåligt väder! Men ändå skönt att bara ta det lugnt. Hemlängtan har väl kommit så ska bli skönt att komma hem iaf typ 12 timmar. Hade gärna stannat hemma några dagar till, men drar till selected player på söndag! Borta en vecka, bara innebandy.
Kommer sakna Rasmus så jag dör!!!
Därför känns det extra bra att jag tillbringat hela den här helgen med honom. Världens bästa finaste kille!
Hoppas ni haft en bra midsommar, pussen


Gävle

Haft en så sjukt himla bra dag i Gävle med världens bästa kille!
Han sov hos mig igår till idag, jag packa lite till selected och till Gävle. Idag när vi vakna åt vi frukost och så bara sen åkte vi hem till han. Han packa och vi käka lunch. Vid halv 3 åkte vi mot Gävle. Alla tjocka typ i sig godis hela bilresan, så va väl halvt mätt när vi va framme.
Jag och Rasmus gick ner till soludden och myste vid vattnet. Efter det låg vi bara och sola å vänta på att Lotta och Bettan skulle komma hem. När dom kom hem åt vi räkmackor, as gott!
Blev en kvällspromenad och sen mys vid soluddan. Sjukt himla bra dag!
Imorgon är det midsommar och det kommer bli så jävla bra.
Nu vet ni, är himla glad och mår hur bra som helst.
Pussen


Så himla bra dagar

Haft så himla bra start på sommarlovet. Blev på bästa sätt. '
I lördags gjorde jag inte så mcket på dagen, tog det mest lugnt och va med Rasmus. På kvällen åkte jag till Loo, grillkväll med tjejerna. Super mys. Kaos! Hoppa studsmatta, prata om allt och gjorde massa skoj helt enkelt. Åkte väl hem typ vid 11. Jättebra lördag helt enkelt!
Söndagen va också skit bra. Va med Rasmus en liten stund på dagen. Efter ett tag drog han ut med sina kompisar så jag packade sovsaker osv. Runt halv 6 skjutsa Tobbe mig först till Hanna så lämna jag mina sovsaker där, sen vidare till Ica där jag köpte godis och lite sånt till kvällen. Drog mig mot Elin efter det och badade med henne, Emma och Clara. Shit kaos alltså! Hanna och Linnea kom efter typ en timme så vi åkte till Ica och dom köpte lite saker. Hahaha seriöst, vi hade med oss Nasse in på Ica, galet! När vi kom hem till Elin satt vi ute och bara prata. Runt 10 åkte vi hem till Hanna och sov där på hennes altan. Va sjukt mysigt. Alla hade väl lagom hyper eller något. Jag somna först som vanligt, pin Jennifer, pin! Iaf, när vi vakna gick vi upp och åt frukost, kakor bullar och tårta. Åkte hem halv 12, bästa mamma kom och hämta mig. Jättesnällt! När jag kom hem baka jag tårta åt Tobbe, farsan fyllde 48 år hahahah. 
Efter tårtan laga jag mat och sen drog jag ut och gick med Emma. Jätte mysigt, hon hade med sig hunden så vi gick till Johanssons och åt glass. När vi skulle gå hem nörja de regna så vi sprang hem till henne och bara prata. Typ vid 5 gick jag hem och på kvällen vid 8 kom Rasmus och vi åkte hem till honom. Somna ganska tidigt för han skulle jobba idag. Vakna halv 9 imorse, följde med Rasmus till stan och cykla hem sen. Gick ut och gick direkt när jag kom hem så nu änkte jag laga lite mat. 
Ha det bra, pussen
 
 
 
 

SOMMARLOV

Oshit, redan sommarlov!! 7an gick så otroligt fort, ett sjukt bra år! Träffat så otroligt bra nya personer. Känner ett det här lovet kommer bli så jävla bra, lovat mig själv att det ska bli det bästa helt klart.
Iaf, vakna 5 imorse. Börja locka håret typ direkt och efter det åt jag frukost, tiden bara rann iväg så klockan hann bli 8 ganska snabbt. Åkte till kyrkan och träffa Rasmus där, sen gick vi in i kyrkan. Satt där typ 1 timme, alla sjöng så himla bra, super duktiga! Fattar ej hur de vågar, skaka i hela kroppen när jag bara gick fram och tog emot en ros. 
Efter avslutningen gick jag och fika med tjejerna. Eller det va fult på alla Caf'én så vi gick till coop och köpte godis och lite sånt, jag köpte jordgubbar. Efter det gick alla hem till Charlotta och bara prata. Rasmus kom och hämta mig vid 1 så åkte vi hem till mig och åt lunch, va verkligen as hungrig så det va skönt. 
Ikväll blire det tacos sen sover jsg nog hos Rasmus, super mys som vanligt. 
Ha det bra då alla, pussen
 
 

Sjuk!!

Känns sådär att jag vart sjuk hela veckan, men sjukt stolt att jag kämpat hela veckan i skolan, det sista kvar nu. Två dagar och sen sommarlov, vilken otrolig väntan!! Can't handle it.
Haft en ganska bra dag idag. 9orna hade typ såna här stationer där man gör massa saker, va ganska kul faktiskt. Var bara otroligt varmt, hade en tjock stickad tröja på mig också så smällte typ kan man ju säga.
Imorgon tror jag blir en mindre bra dag. Ska va på månsan med klassen hela dagen, det ska spöregna:)) skit kul liksom. Jo men alltså våra mentorer struntar ju liksom i vad vi vill, så jaaa älska dom. NEJ! Ber fan till gud, gör vad som helst för att slippa morgondagen.
Kvällen blir nog bättre, innebandyträning!!!! Shit vad härligt, UNDERBART rent utsagt.
Sen skolavslutning på fredagen. Livet äger!
Nej men ska väl fixa lite nu osv, Rasmus kommer snart också.
Ha det bra, pussen


Bakat med prinsen

Helgen börja väl sådär. Åkte till farmor och farfar i fredags med tåget. Kommer dit och blir skit förkyld typ direkt. Trodde det var pollen men sen kom halsont, började typ sakna Rasmus så jag dog också. Hade ingen som tog hand om mig när jag va sjuk. Så åkte hem på kvällen på lördagen och sov hos Rasmus. Vilken lättnad helt klart! Vaknade vid typ halv 10 och låg kvar i sängen en stund. Gick upp och drack te när Rasmus åt frukost, va inte sugen på något så åt inget då. Sen fick vi för oss att baka så vi åkte till Ica och handla lite saker, när vi kom hem åt vi lite lunch och gjorde rabarber paj. Jättegott!!
Åkte hem till mamma och Tobbe med paj så dom åt lite också. Bastade när vi kom hem och jag tänkte nog sova snart. Sjukt trött, och eftersom jag är sjuk så behövs verkligen sömn just nu. Aja, ha det bra. Pussen


Farmor och farfar

Äntligen hos farmor och farfar! Så himla mys, längtat otroligt mycket efter dom. Kommer bli en lugn helg, bara ta allt chill. Imorgon kommer släkten också, kul att träffa alla liksom. Saknar Rasmus sjukt mycket också, redan efter bara några timmar. Hoppas tiden går fort. Åker hem på söndag igen, match också mot IFK hemma. Kommer nog somna tidigt idag, sjukt trött verkligen. Vi får se vad som händer, ha de bra pussen


Måndag

Helt okej dag! Allt känns så segt just nu, tiden går inte snabbt. Vill bara ha sommarlov!! Ja tack, sommarlov.
Skoldagen idag va väl inte dålig men så jävla långsam, gick verkligen inte snabbt, slapp elevensval som tur va, gjorde nog min dag. Efter skolan åkte jag och Rasmus hem till mig och åt mellis, sen packa jag träningssaker och vi drog hem till han. Gjorde typ inget, laga mat och drog sen på träning. As skönt att röra på sig känner jag!!
Efter träningen åkte jag hem och duscha åt lite osv, thai!!
Blåste håret och gick och la mig sen, ligger i sängen nu och tänker snart sova. Är sjukt trött!! Morgondagen duger, har tyvärr städdag men jaa annars är den bra. Kanske tänkte springa efter det, får se hur vi gör.
Aja ha det bra, pussen


Grillkväll

Grillkväll med mina björnar, saknat er som fan. Åt maten för en liten stund sen, kaos helt enkelt. Ingen kan laga mat, Hanna och jag tog hand om potatisgratängen och Rasmus å jonte tog hand om salladen och köttet. Glömde köpa beasås så Rasmus drog till Ica på 9 minuter!!! Jonte skapa självklart kaos så fick ta över grillningen, kändes så jävla fel att han står bredvid och kollar hur man gör, värdelös...
Just nu sitter vi och snackar om allt, eller nej snacket upphörde när jag börja blogga, styr som vanligt!
Sover kvar hos Rasmus inatt, myspys. Match imorgon mot skiljebo i Västerås, samling fyra tror jag. Sovmorgon behövs alltid.
Älskar verkligen att sitta på altanen när det regnar, himla mysigt alltså!
Fast fick en aning panik nu, Rasmus och jonte planerar något och antar att massa vatten ingår i den planen, verkligen ingen lust att bli blöt. Aja kvällen är grym och blir nog bara bättre. Ha det bra, pussen