Trött osv

Har no just nu. Alla sitter och lyssnar på musik osv. Vi håller på att få veta våra terminsbetyg, i no'n såklart!! Fick B, fan stolt ju. Aja slutar snart, skönt. Har sjukt ont i magen! Träning ikväll, ska fika med fia innan mysigt.
Aja, pusshej


Hemma!

Äntligen hemma från Västerås!
Va först hos doktorn och sen åkte jag till erikslund en stund. Köpte lite nytt, jättenöjd. Tack bästa mamma!


Godnatt

Går och lägger mig nu, tagga SM imorgon! Ska bli sjukt jävla kul, det är i Sala också så kom å kolla!!! Ah ni kan ju kolla bilden lite längre ner.
Tar dagen kort, vart med min underbara idag! Saknat henne grymt så va kul. På kvällen kom Rasmus och vi kolla på film. As läskigt så får se hur mycket jag sover inatt!
Pussshej


Be cool stay strong

Hejsan!
Ligger i sängen och slöar. Sjukt trött, men livet leker! Bloggade typ inte igår och de fanns ju själ till de också. Va inte på så bra humör pga av vissa saker jag verkligen tröttnat på! Tur har man vänner som stöttar, extra pussar till er. Sen hade jag de mysigt igår också, mysmiddag med familjen och sen kolla vi på xfactor.
Iaf, hoppas den här dagen blir lite bättre utan sura miner! De lär den nog bli, aja ska sova lite till nu! Pussshej


Spanska

Hejsan!
Sitter inne på spanskan just nu, sjukt tråkigt! Slutar halv 4, skit trött och vill hem. Aja, sen är de helg! SM på söndag, sjukt taggad! Kom igen nu silver


Träning

hejsan! 
hade lite tid nu innan träningen. min dag har vart helt okej! inte dålig iaf. haha tror mamma vart förvånad när jag kom ner imorse å inte va sur! ett stort plus för de då. ah iaf, första lektionen so, de är alltid lika tråkigt. sen vart de bara värre när vi fått en vikarie till musiken, asså en seriös. typ slut på de roliga! inga fler håltimmar eller oseriösa lektioner. aja, vi höll på med takt klapp klapp osv. helt värdelöst! sen vart de bättre när vi hade spanska och vi typ inte gjorde nått pga vissa gjorde prov, sen lång rast som faktist va rolig! sista no, också helt okej! vi mest lyssna och sådär. va jätteskönt att sluta tidigt, hann med mycket när jag kom hem. hjälpte mamma med lite saker, gjorde lite läxor och sen har jag vart lite med mina syskon å byggt pärlplattor. myyys! 
juste, slapp städa pga mamma redan gjort de. du rädda min dag mammaaa, älskar dej pussspusss! 
mitt läge just nu ligger på topp, sjukt glad och träningssugen. ska bli skönt, och idag får vi veta laget till SM. vill så gärna komma med, skulle va så himla kul! aja, hoppas på de bästa. men blir ju självklart glad för de andras skull om jag inte kommer med! 
aja, ska prata lite med min mor nu. pussshej

Seg skoldag

Tar väl och bloggar nu när jag ändå har tid! Sitter och kollar när dom andra har idrott och lyssnar på musik. Min röv har typ somnat men aja, slutar om 20 minuter. Då ska jag träffa min saknade Fia! Ska bli jättekul att få va med henne, va länge sen nu.
Min dag har vart kass, två prov och båda gick as dåligt! Aja, bara att ta nya tag. Ikväll ska jag kolla på nya vampire diaries avsnittet och portkod 1321.
Vi hörs, pussshej


Pingis


kommentaren nyss

hahah dog nyss, min kommentar. så jävla rolig!
iaf, sitter hemma hos rasmus och bloggar lite från hans dator. match imorse också, gick helt okej bra! vi vann med 4-1. efter drog jag hem platta håret osv. sen åkte jag till idrottshallen igen och träffa hanna å ida. vi kolla på innebandy, typ P98 dom förlora med 5-1! aja, sen de sög men bra poojkar. iaf, efter gick jag hanna och ida till hagaberg. dom drog hem och jag gick till rasmus. inte gjort så mycket faktist, typ ätit chokladboll. en och en halv faktist! om de ska va så viktigt, aja. ska hem typ 11, efter jonte! sååååå jävla ägd.
ahmen ska fortsätta va social nu, kanske bloggar senare. puusssshej

Taggar match


Xfactor

Ligger i soffan och kollar på xfactor. Isak får inte åka, döööör om Alexander går vidare!
Iaf, ska nog sova efter de här. Upp kvart i 6 imorrn, kommer aldrig orka ändå. Men aja, livet som innebandyspelare.
Godnatt pusss


Lördagsbarn

Tjena!
Jo asså jag fattar inte, mina vänner klagar att jag inte bloggat på länge. Så går in och kollar, senaste inlägget var från igår. Skit snack alltså! Aja, nu har jag ändå inget för mej så bloggar väl.
Min skoldag va helt okej, brukar va värre. Sista lektionen kolla vi på film i typ en kvart sen fick vi "typ" sluta, vi fick iaf gå ner på stan, sen vad vi skulle göra är en annan sak. Skit samma, jag Ida Loo och Alice drog till Johanssons och tog en fika. Myyyys! Efter träffa vi Hanna och Fia så vi åkte vidare till musikskolan och kolla på en minikonsert. Micaela sjöng och va jätte duktig!
Efter de åkte jag hem och nu ligger jag på sängen, tar de lugnt lyssnar på musik och väntar på thaimat. Va så jävla längesen så ska bli sjukt gott! Blir en tidig kväll också, match imorrn samling as tidigt så aaa ni fattar! Idrottshallen klockan 9, som vanligt koooom å kolla.
Juste, vill ha sommar verkligen. Inte för att den här sommaren va så bra. Mest regn och så. Men ändå, vill ha sommar!!!


Pluggar

Ligger i sängen och lyssnar på måndagsbarn. För bra! Nej, men pluggar lite också. Kom hem från skolan runt 4, käka och gick sen upp och städa hela övervåningen.
Skoldagen va faktiskt inte alls bra. Fast skönt med sovmorgon till halv 10. Aja, idrott första va teori. Sjukt tråkigt, men vart genast mycket roligare i slutet när vi fick se killarnas dans. Fyfan vad jag skratta!
Lunch sen då, åt inget! Så va ju lagom hungrig till no provet kan man säga. Gick inte heller så bra, fattar inget. Labb dessutom, sen massa frågor! Ah, gick pinsamt dåligt. Sen har dagen bara segat sej fram till halv 4. Kändes bra att få komma hem pga har inte mått nå bra idag. Ska väl fortsätta plugga nu!
Pusssshej
HAHAHAH KOLLA VAD JAG HITTA


Saknar sommaren

Hejsan!
Jo asså rubriken stämmer, fast de gör väl en rubrik alltid haha.
Iaf, saknar sommaren sjukt mycket. Eller nej egentligen sommaren 2012, de här året sög fan. Vill bara att de ska bli 2013, hoppas på ett bättre år.
Aja, min skoldag va seriöst inte rolig. Värsta nånsin, trodde jag eller asså jag vet inte. Bra nu iaf! Efter skolan åkte jag hem en liten stund och träffa sen Rasmus. Han hade träning sen så va tvungen att dra halv 7 typ, hängde med han med hunden en bit. As länge sen jag va ute med henne, kändes konstigt att gå med ett koppel haha!
Sen iaf gick jag hem prata lite med mamma först och hoppa efter de in i en lång dusch. Va fan as skönt! Avslutade kvällen med två vampire diaries avsnitt, grymt bra och läskigt va de. Ska strax sova, bara de att är typ as hungrig men orkar inte gå ner å käka haha.
Skit samma, godnatt på er. Pussshej


Kan inte beskriva mitt hat just nu

Läs rubriken så fattar ni mitt humör just nu! Nej men så farligt är de inte egentligen, de ända är att min uppsats till so'n är borta. Därför ska man inte ha iPads, raderar saker fast man inte vill. Smått panik att skolan tvingar oss att ha dom i 3 år, fatta treeeeee år!
Aja min skoldag va helt okej. Såg när jag kom till skolan att jag glömt mascaran hahaha, hade på fondation osv på morgonen. Sen sprang jag ner och åt så glömde jag bort de helt pga ville inte komma sent och va stressad. Aja ingen stor fara med de. De ända som faktiskt va riktigt jävla pinsamt idag va elevensval. Åååå fyfan dog! Fast va där med darra och derya, as coola. Skit kul att höra vilka dom tycker är snygga osv.
Direkt efter elevensval hade vi träning, bästa Loo åkte ner på stan och köpte korv med mos till mej. Hade dött annars, gick ändå dåligt så tänk er då om jag vart utan mat.
Skulle tränat med dj18 men orkar seriöst inte. Så åkte hem käka lite och sådär. Försökte komma nån vart med so'n, kanske hitta uppsatsen men nej. Ska försöka fixa de imorrn. Just nu är jag bara trött och sur. Typ "VILL SOVA SNÄLLA". Så ska ta och göra klart mitt och sen sova, ah jo juste. Zlatan is king, guldbollen i år igen! De ni, jag om några år.
Aja, pussshej


Otroligt trött

Jaa, vad ska jag säga? TRÖÖÖÖÖTTT. Har ont i hela kroppen och orkar inte röra på mej. Va hur trött som helst igår, somna ifrån allt. Musik, lampa, mobil och tv. Vakna sen typ två så släckte ner allt då. Just nu ligger jag i sängen och är typ as kissnödig mej orkar inte gå upp. Iaf, tänker inte gå upp på ett tag! Kanske slår på tvn och bara tar de lugnt, sjukt skönt! Eller slår på vampire diaries, har ju två avsnitt jag måste kolla på. Kanske tar lite pepparkaksdeg också, myyyys.
Blir nog en bra dag.
Ååå nu ska jag kolla på tingeling, pussshej


Så jävla drygt

Typ as irriterad, den här dagen har vart skit. Ännu sämre vart den nu! Vill dra ut men får inte som vanligt. Panik seriöst!
Nejdå, den va as dålig ett tag. Men sen blev de bättre. Juste, vi va ju på dm! Vi kom 3a, helt okej. Nu har jag as ont i benen och tänker sova. Orkar inte bry mej, godnattt


Taggar DM!

Yes, börjar morgonen med att sätta på musik och bara vakna! As trött och ont i hela kroppen sen i onsdags, sjukt. Värker i varenda kroppsdel haha!
Aja, ska platta håret nu och sen äta. DM sen, pusss


Städar

Kom nyss hem från skolan, börja städa lite. Blir bara en mysdag, taggar väl för dm imorrn!
Dagen har vart som alla andra, seg.


Kass dag

Ligger i sängen och funderar på livet!
Har vart världens sämsta dag i skolan och kaos. Efter va jag as hungrig men skulle ha träning 4. Slutar ju halv 4 också, älskar mitt schema!
Iaf, hade typ blivit fel eller nått så ah va skit pinsamt att vi hade dubbelbokat med ulaget.
Aja efter när jag kom hem drog jag ut ett tag snygg osminkad med lockigt hår, eller inte! Aja bryr mej inte :):)
Ska väl snart sova rätt trött, sovmorgon till halv 9 imorrn iaf. Blir bra!
Pussshej


Dålig uppdatering

Ja vad ska jag säga, dålig uppdatering! Men har faktiskt inte haft tid, mycke i skolan nu osv. Har vart med kompisar pluggat och sådär!
Känner att jag börjar tappa blogglusten, inte lika kul längre. Kommer väl ett inlägg då och då, ni får väl kika in ibland och se om de kommit nått nytt!
Iaf, idag har jag vart i skolan. Sluta tidigt och de va skönt! Nu är jag med Alice, Rasmus kanske kommer sen. Vi får se, sen träning ikväll också. Har ingen lust alls men ajaaa. Tar livet som de kommer!
Men vi hörs, pusshej


ovanligt pigg

sjukt, är as pigg! gick upp kvart i 5 imorse och har vart på cup hela dan spelat match sprungit runt osv. och ändå är jag mycke piggare än jag brukar va! helt sjukt tycker jag.
iaf, cupen gick inge vidare. va inte så värsta kul heller men men. cup typ snart igen! då ska vi sova kvar också. kanske blir bättre jag vet inte. 
aja, efter vi spelat klart och sådär åkte jag loo och ida till pizza hut, käka ingen pizza utan åt sallad och drack vatten! mycke goare. sen i bilen påväg hem kom jag och loo på massa smeknamn till männsikor, garva as mycke fast jag va as trött. 
när jag kom hem la jag mej på soffan och kolla på xfactor, va inge intressant men alltid nått att kolla på. sen när de va klart gick jag upp på mitt rum och slog på världens bästa film, LOL! bästaaa ju. 
efter de har jag bara suttit vid datan och snackade i telefon ett tag med rasmus. men man hörde typ inte nånting hans mobil va väl cp eller nått! nu sitter jag och har ångest, as hungrig och sugen på mjölk, händer inge på twitter och alla sover. vad ska jag göra??? sova kan jag inte heller göra, är för pigg. as mycke spring i bena av nån anledning. 
imorrn ska jag upp 8 typ och ut å springa hade jag tänkt, sen får vi ju se om jag kommer upp. de är ju en annan sak! aja, ska väl försöka gå och lägga mej nu. har snart vart vaken i 24 timmar, inte bra! 
pusssshej
SAKNAR SOMMAREN
 

Normala


Vi säger hej härifrån Stockholm


Scorpionscup

Tjenare!
Här är man vaken och pigg, eller inte. Aja, ska iaf på cup. Samling halv 7 så gick upp kvart i 5! Är hur trött som helst. Cupen är i Stockholm också, men de är bra kan sova i bilen. Ska strax sminka mej och sen gå ner och käka frukost. Kanske hinner med ett inlägg nu på dan, vi får väl se. Pussshej


Vakna sur

Är på sämsta humöret och blir bara värre! Skriver av mej på twitter.
Aja, ska städa nu plågas. Ja de gör jag, haha de här kommer jag få höra snart! Skit samma bryr mej inte alls