Kan inte säga nånting annat än: HÄR HAR VI JÄVLA KUL!!!


CUP


27 december

Tar väl och bloggar nu när jag har tid!
Iaf, drar på cup imorgon. Maxicup i Falun, ska bli så jävla kul!! Stannar där under helgen. Fan va vi ska krossa!! Kommer säkert hinna blogga nått där uppe också om jag har internet. Annars skriver jag när jag kommer hem.
Aja, dagen har vart helt okej. Vakna typ 10 gick upp och fixa mig osv. Sen vid 12 typ åkte jag till idrottshallen och kolla på p97-96 julcup. Ena Salalaget kom 2a tror jag haha! Va ju bra.
Sen åkte jag hem packa klart och åt. Rasmus kommer väl snart, blir en tidig kväll idag. Upp kvart över 5 imorgon!! As taggad, juste min hund är hemma. Saknat henne så jävla mycket!! Känns bra, aja pussshej


26 december

Ojdå, 3 dagar sen nu!! Har helt enkelt inte haft tid.
Iaf, just nu ligger jag i sängen och är extremt pigg. Haft en underbar dag med den bästa!! Verkligen.
Började väl med att jag vakna runt 9, gick upp och åt lite då! Sen fixa jag mig och kollade på revenge, runt 12 typ drog jag till Rasmus och vi va där till kanske 9-10! Sen åkte vi hem till mig och han åkte typ 1. Vart en super dag!! Riktigt nöjd, ska väl snart försöka sova. Träning idag också, skönt med det innan cupen på fredag. As taggad!! Ska bli skit kul, satsar på guld tjejer.
Juste, äntligen planer till nyår!! Ska också bli skit kul, skönt att nånting bra händer iaf.
Aja, ha en bra dag! Pussshej


Julafton imorgon!!

Haft en sjukt underbar dag med min älskling!!
Åkt pulka också, vi ägde verkligen. Super mys, finns inte så mycket att säga mer än att jag älskar dig hannapanna!!
Aja, ska väl sova nu upp tidigt snart och träna. Julafton imorgon också, taggad som fan!! Klänning och skit haha.
Aja vi hörs, pussshej


00.53

Tjenaa!
Ligger på sängen som vanligt och bara är allmänt tung.
Iaf, haft en super kväll med den bästa! Haha jag lyckades faktiskt baka en tårta till mio imorgon också.
Så känner mig ändå rätt lyckad den här kvällen, ska väl ta och sova om ett tag pga ska upp kvart över 7 och se på julkalendern. Sen ska jag baka med mamiii, mys! Vid 3 typ ska jag till Hanna och spendera natten hos min bejb! Saknat henne sjukt mycket så ska bli kul. Aja, inte mer att säga!! Överlycklig så bättre blir det väl inte. Pussshej


Fredag

Har haft en super grym dag verkligen!! Verkligen saknat det här, älskar att va så jävla galen och skratta. Måste vi helt klart göra oftare Idapida.
Iaf åkte till Ida runt 12, vi snacka lite och dunka musik. Sen gick vi till Ica och köpte godis, tjockisar jao! Efter gick vi hem, skit fort och åt mat och så sen han vi bara skrattat! Fyfan va kul de va. Sen vid 5 gick jag hem med Rasmus och fick höra rätt ofta "är du hög" NEEEJ HADE BARA JÄVLIGT KUL!
Sen när jag kom hem drack jag kaffe och nu är jag ännu mer glad, äger ikväll!! Sååå pussshej


Onsdag

Sheena!
Just nu har jag typ en "göra ingenting" lektion. Klar med allt och orkar inte börja på nått nytt heller. Idag tror jag inte det händer såmycket, hem efter skolan och sen träning. Typ as glad, mamma smsa mig och sa att Trixie kommer hem på lovet, börja typ gråta!! Saknat min bejb så mycket verkligen.
Aja, har inget att säga. Så jääävla trött haha!
Vi hörs, pusshej


Saknar min vovve<33


Tisdag

Sheeenare!
Ligger just nu på sängen nyduschad. Sjukt skönt va de efter att vart ute i nästan 3 timmar och gått! Min dag har vart lite upp och ner haha. Ibland bra ibland dålig, ah ni fattar. Efter skolan drog jag hem och städa, laga mat osv. Efter gick jag ut och gick, träffa Rasmus och så. När jag kom hem drack jag te och låg framför tvn en stund, sen vart de duschen. Den här kvällen händer nog inget mer, ska försöka gå och lägga mig tidigt vilket inte kommer hända haha.
Imorgon hoppas jag verkligen inte att det blir en jobbig dag, alla klasser kollar bara på film men självklart ska 7B3 jobba. De suger!! Ska bli så jävla skönt med lov nu, på torsdag är det julkul och så får vi betygen. ÄGER!!
Asså mitt nya ord är just nu "äger" pga det äger så jävla mycket.
Haha nej men ska fläta håret nu, pussshej


Måndag

Tjena!
Inte bloggat sen i fredags, ledsen för de men aja. Inte orkat och haft tid!
Iaf, i fredags va jag ju sjuk. Gjorde inte så mycket, träffa Rasmus ett tag. Sen i lördags kolla jag på när laget spela mot Arboga 98a, tror dom vann med typ 6-1. Efter när jag kom hem kolla jag på film och så sen lite senare kom Rasmus haha. På kvällen så drog jag till Fia och sov där, hade jättekul! Saknat det verkligen. Vi somna typ as tidigt, jag råka somna med mobilen under magen och hade musik på så Fia och twitter hade gjort massa planer för mig. Hahaha!
Aja, igår vakna jag halv 9 av att jag inte kunde andas. Hade glömt nässparyen hemma så fick överleva den morgonen utan. Runt 12 drog jag hem, fick gå. Men det va rätt skönt eftersom jag inte tränat sen onsdags. På kvällen kom Rasmus och sen gick jag och la mig. Ganska bra helg tycker jag faktiskt!
Nej men nu ska jag fortsätta fixa mig, skola snart. Pussshej


Fredag

Fortfarande sjuk så stanna hemma idag också. Ändå rätt skönt att bara ta de lugnt! Vakna typ 9, gick upp och åt lite osv. Just nu sitter jag nere i soffan och kollar på skidor. As trött så ska snart äta lite lunch sen gå och lägga mig en stund tror jag! Händer väl inget annat idag, skit tråkig! Men får överleva, pusshej


Underbar


Shine bright like a diamond

Euw alltså mitt liv suger, hatar att va sjuk!
Har riktigt tråkigt just nu, vill bara springa ut naken och kasta mig i snön och skrika YOLO! Måste göra nått åt det här, vill till skolan!! Sjukt men sant. Åååå arg


Sjukling

Hejsan!
Inte bloggat på ett tag som ni kanske har märkt. Har helt enkelt inte haft tid, vart mycket med skolan nu. De sista innan betygen.
Iaf, vaknade och så imorse. Mådde inge vidare men tänkte att jag skulle orka dagen ändå. Men de gjorde jag inte, åkte till skolan kolla på lucia. Men när vi satt i kyrkan fick jag seriöst panik, ögonen bara rann. Va jätte jobbigt, så efter de gick jag tillbaka till skolan och ringde hem så dom fick komma och hämta mig. Kom hem typ 10, slog på en film. Charlie St. Cloud, sjukt bra! Har ätit lite sallad och en lussebulle också. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, ja bara tar de lugnt! Kollar twitter också, kommer inte göra så mycket mer idag. Bara ta de lugnt och försöka bli frisk haha! Blir nog ingen match i helgen heller, de suger verkligen. Aja, ska försöka bättra bloggandet!! Pusshej


be a bitch with class.

hejsan! 
har inte så mycket att berätta om helgen egentligen! den har vart ganska kass, suttit hemma mest och vart irriterad på vissa sak. aja, match i fredags förlora så aa. sen i lördags va jag med fia, super mys! på kvällen låg jag bara hemma på soffan och kolla på innebany och handboll! och sen idag hade vi match igen. 1-1 mot VIB, gick as dåligt för mig så ah!! bryr mig inte så mycke om den här helgen. 
just nu lyssnar jag på musik, kolla nyss på solsidan. såg att de va säsongens sista avsnitt. synd faktist, ove är ju så jävla skön!!
nej men ska väl ta och fixa lite saker nu, pusshej

äckel fredag

min dag sluta i katastrof. hela min fredagkväll förstörd, förlust på matchen!!
börjar från början. vaknade typ as pigg och glad! åkte till skolan och va skit nöjjd med livet ända till jag fick provet framför mig, vart typ helt slut i huvet och fatta inget. så de gick fan skit dåligt sen va de engelska ''typ prov'' igen , jag ba vafan låt mig va. efter de hade vi spanska läxa, va rätt svårt men de gick helt okej. sen på rasten, asså fyfan hela min dag blev förstörd. anton och ansar snö pula mig. smink, hår allt blev förstört. vart ju inte bättre efter skolan när roger pula mig ett antal gånger och jag skulle gå hem helt blöt!! mm fin fint, aja hemma va de ju bra. men sen när jag kom till idrottshallen vart de typ kortslutningen i huvet igen som på morgonen såååååååååå ja matchen gick skit, utvisning också:)) JUSTE AWA VANN XFACTOR BÄÄÄST!! nästa år ska jag va med och äga alla, så ni vet asså.
hahahah ja juste en sak till, kom med i selected player, så glad verkligen!!!
nej men ska väl fortsätta kvällen med film nu, ensam hemma imorrn. heheehe undrar vad jag hittar påm, nej men ska ut och springa hade jag tänkt. om jag kommer upp ur sängen, har så jävla ont i rumpan efter att jag ramla idag på matchen känner mig så tuff!! aja, pusshej

Walk home

Har svenska just nu, kollar på nån jättetråkig film! Ska snart hem, gå. Fett skönt ändå, med musik och sådär. När jag kommer blir de städa och plugga lite. Kanske träffar nån efter de!! Så jävla skönt med fredag imorrn, sista provet och läxförhöret då. Sen är de helg, skönt!!


Torsdag

Oj va ett tag sen jag blogga nu. Men veckorna går så fort så hinner inte med. Den här veckan har vart och är jätte stressig! 3 prov och 4 läxor. Aja, den här veckan har väl bestått av skolan,plugg och träning! Ska snart till skolan, får skjuss så det är lugnt. Idrott direkt på morgonen, det förstör hela dagen. Så jaaa, match imorrn 20 över 8!! KOM OCH KOLLA:))) pusshej


Fina syster

Älskade syster, du betyder allt för mig. Vi två föralltid, de vet du. Skulle inte klara mig utan dig, inte en dag. Det är vi två mot världen och så kommer de alltid va!
Kommer alltid finnas för dig vad som än händer, älskar dig min fina syster!


01.38

Träningen gick super! Faktiskt helt otroligt, man kör ju mest spel osv. Aja spelar ju jämt back, men idag vart de topp! Gick inte lika bra som back men vafan de dög.
Aja, när jag kom hem duscha jag och sen träffa jag Rasmus. Han drog för typ 10 minuter sen. Nu är jag sådär övertrött igen men inte fan bryr jag mig om de! Ska snart byta om och fläta håret sen ska jag lägga mig i sängen, kanske kolla på julkalendern som jag missa. Vi får väl se om jag hinner somna, pusshej


Akademinträning

Drar iväg på träning i Västerås snart! Fan va tråkigt de ska bli, fotbollsträning nu liksom. Aja får väl längta hem sen då till nått bra!
Aa juste, min dag har vart bra. Shoppat och sådär. Jättenöjd! Köpte kläder till Alicia också, jättesöta.
Hon ska typ på kalas imorrn, så ah min dröm "ska få fixa hennes hår och sådär" aja önska mig lycka till akademin! Pusshej


-


02.21

Orkar inte att jag är vaken nu! Men är inte alls trött, bara hungrig.
Min fredag kväll/dag har vart mindre än dålig, med stora bokstäver GRYM!
Först skola, dagen va faktiskt bra. Sen efter skolan drog jag till stan med Fia och Ida, vi fika och fixa en sak till Alicia.
Efter drog vi till hagaberg och körde snöbollskrig med Rasmus. Alla mot mig typ, så va helt genomblöt och mitt hår som en fågelbo doppat i isvatten! Så jag åkte hem efter de och fick ta en dusch för att överhuvudtaget få ut tovorna ur håret!
Efter de kom Rasmus och har vart här hela kvällen, den här fredagen har inte vart lika som alla andra!
Men ska nog sova nu, pussshej