Bad day

Så jävla dålig dag verkligen. Vakna och hade skit ont i magen, åkte till skolan och kände mig typ as stressad på nått sätt, vet inte ens varför. Allt va kaos verkligen. Hade so första och kunde verkligen inte tänka. Efter hade vi musik "konsert" man skulle sjunga för klassen. Klarar inte av sånt så börja sjunga lite, skaka som fan. Sen börja jag gråta, pallar verkligen inte av sånt! Gud va så himla jobbigt, va så himla pressad. Dagens fortsättning har inte vart bättre heller, mått as dåligt så ja. Sista lektionen nu, sen ska jag gå hem. Skit kul, orkar seriöst inte. Önskar helg plz!!
Aja ha en bra dag puss


Världens bästa låt

Har precis jobbat klart i matteboken, så jävla skönt! Lyssnar på världens mest bästa låt, helt underbar! Tänker på allt och lite till när jag hör den, underbar!!
Slutar snart och har lunch då, tror det va kyckling och nudlar, fan om de inte är gott, dö hungrig! Efter de har jag spanska redovisning, sjukt nervös. Efter det är de so och sista ev, slutar halv 4 och träning klockan 6!
Gårdagen igår va ganska bra, vakna tidigt och sola som ni kanske såg. Åkte ner på Sala mässan med mina syskon och Tobbe, träffa Rasmus en stund och åkte hem sen. Rasmus kom på kvällen och vi grilla, Åkte hem till han på kvällen och sov där. Hade en jätte bra kväll helt enkelt.
Aja ska jobba på nu haha, pussen


Morsdag

Ligger ute i solen och solar med Alicia, Mio och Liam, as skönt! Ska snart gå och äta lite sen drar jag nog till mässan en stund. Min syster vill kolla på sean banan så ska kolla med henne. Tänkte göra ett skal där nere också! Kanske åka sån där segway, så jävla coolt! Efter det ska jag nog hem, kanske gå ut och gå. Behöver röra lite på mig känner jag, ah vi får se.
Morsdag idag också, gjorde frukost åt mig och mamma så satt vi och åt med Colin, super mysigt. Han så sjukt liten, hur gullig som helst. Världens sötaste!


Champions League

Kollar CL finalen med mamma och Tobbe. Diskuterade nyss hur League stavas haha!
Haft en as tråkig dag, kom hem efter matchen och har gjort ingenting egentligen. Efter tag kom mamma och Colin hem, gosa lite med han och gick upp på mitt rum sen. Vart as godis sugen men vi grilla och åt sen skjutsa Tobbe mig till Ica så köpte jag lite sakers, kom hem tills matchen börja och nu sitter jag och gosar med Colin samtidigt! Jättemys!! Ska nog duscha snart sen gå och sova. Ska till Sala mässan imorgon och kolla Sean banan med syster, mys!!
Ha de braa, pussen


Ny medlem

Jajamen, nu har Colin kommit! Mamma ringde inatt och berätta att dom va påväg till Västerås och imorse 20 över 7 kom han. Världens sötaste!! Väntar på att han ska komma hem så jag får gosa lite.
Iaf, hade match vid 11. Gick as bra! Vinst med 2-0. Känns as bra när man vinner, haha!
Åkte hem och duscha o gjorde en tacotallrik, as gott. Hade tänkt gå ner på mässan man blir nog inte så, stannar hemma istället.
Synd att de blåser inte skönt att sola dåå ju. Aja, blir nog en bra dag. Pussen


Fredag

Känns ganska skönt att inte ha något att göra, klar med min no slutuppgift så just nu gör jag ingenting alls. Vi har vikarie också så det är skönt. Är så jävla seg nu för tiden, sminkar mig inte eller nånting, går i myskläder liksom. Men det är skönt, slippa bry sig!
Går till halv fyra, ändå är fredagar en sån bra dag. Ingenting känns jobbigt förutom matten och spanskan egentligen. Efter skolan ska jag hem och packa, träffa familjen lite sen drar jag till Rasmus. Vid 6 halv 7 ska vi på bio så det blir mys. Sover hos han efter och på lördag är det match mot gideonsberg. Vi ska spela bredvid lillbabs eller vafan hon heter haha. Efter det blir det bara att va hemma tror jag, sola om det är som. Inte så mycket planerat för denna helg faktist.
Ha en bra dag, puss


Matkåt

Hade ett bra slut på dagen iaf, åkte till Rasmus efter skolan och myste lite med han innan han skulle träna. När jag skulle hem spöregnade de, as kul cykla hem i regnet men de va fan as skönt. När jag kom hem va jag med mina syskon, seriöst hur söta liksom. Efter ett tag ringde farmor och vi prata lite, jätte mysigt. Nu är det bestämt, ska till dom om 2 veckor, missar dock zoon men så är det. Får se om Rasmus hänger med också haha!
Prata lite med mamma om allt lite allmänt sådär medans Tobbe gjorde mat. Åt grillat, sååå gott! Mys middag helt enkelt. Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik, serri Veronica Maggio hur bra liksom??
Hahah gud mamma visa massa bilder från när jag va liten, ännu fler. Minnen verkligen!!! Skrattar, as lik mina syskon. Lika matkåt som nu, knubbisen!
Aja ha de bra pussen


Torsdag

Så himla dålig början på dagen verkligen. Idrott första och efter fanns det inga omklädningsrum så fick byta om på en hos i skolan. Aa as äcklig och allt! Slutar halv 4 också, gaah as drygt. Kanske blir ett bra avslut iaf.
Va så sjukt lycklig imorse, prata med farfar, ååå saknar han och farmor sjukt mycket!! Ska prata med farmor ikväll, ska till dom nästa helg, längtar galet mycket!! Är ledig torsdag, fredag den veckan också så kanske åker tidigare.
Börjar få sån här "längtar efter en liten bebis" känsla. Ska ju få ett syskon till haha, ska ändå bli rätt mysigt. Dom är ju så söta! Så det blir bra, älskar mina syskon, eller ja hela min familj! Dom är världens bästa, skulle aldrig klara mig utan dom.
Ha en bra dag, pussen


Älskling

As bra dag verkligen! Vakna hos Rasmus imorse vid halv 12 typ. Sov hos han inatt! Haft en as bra dag verkligen, du gör mina dagar älskling. Älskar dig sjukt himla mycket, min ängel.
Åkte moppe genom hela Sala kan man väl säga, så himla mys. Åkte ut till silvköparen, kände på vattnet och sådär. Faktiskt rätt skönt, blåste bara jävligt mycket!
Åkte hem efter det och mötte jonte vid Ica, köpte lika grejer och drog hem och åt grillat. Nu kollar vi på hockey final, KOM IGEN SVERIGE!!
Aldrig egentligen kollat på hockey förut, men typ kollat hela vm i år.
Ska väl snart duscha, är skit trött! Sover hos Rasmus inatt också. Lika bra som alltid!
Ha det bra, pussen


Bästa mami

Yää, sjuk! Vart ingen match idag, så jävla tråkigt, va riktigt taggad. 
Aja, så är det. Vakna vid 11 av värsta mardrömmen och va helt nästäppt, kunde inte andas så fick panik och börja leta nässpray i hela rummet. Vart kaos så gick ner och åt lite frukost/lunch med syster. Efter det gick vi upp och lyssna på musik och städa upp mitt rum igen. Gick ganska snabbt och hade tråkigt så plata håret och bara tog det lugnt. As glas verkligen, min mobil är lagad nu, fast får den inte förns på måndag!!! Gaaah har längtat as mycket efter den, men det gick ändå rätt snabbt, fick bara vänta i en vecka. Newbodyn som vi sålt med laget har också kommit så ska fixa det också hade jag tänkt. 
Tänkte kolla på ett vampire diaries avsnitt nu och sen vet jag inte vad jag ska göra. Blir nog bara en hemma kväll, tror vi skulle grilla ikväll också så det blir gott! Ha det bra, pussen

As bra kväll

Seriöst hur bra kväll som helst, ni äger tjejer!
Åkte hem till Loo med Alice och thea efter skolan, eller aa först till Ica och handla typ allt sen drog vi hem till Loo och städa hennes typ "gruvstuga". Va hur dammigt som helst och massa spindlar. Blåste upp madrass och hade massa filtar kuddar osv, vart as mysigt! Vid typ halv 7 kom Emmis, Clara, Elin och Linnea. Alla låg typ i en klump på madrassen men sen satt vi på Loos altan när det vart som igen! Va as mysigt, satt där i typ en timme och prata om allt, haha så jävla härliga människor!
Efter de börja vi kolla på safe haven men ingen kunde hålla käften, garva bara så vi gick ut på en promenad till månsan. Åkte på Theas longboard, ååå vill verkligen ha en!
Min mobil dog där uppe så vi gick hem och jag ladda en stund, åkte till Hagaberg och världens bästa Rasmus följde med mig hem, alltså seriöst hur jävla underbar!?!! Vi stog och snacka en stund och sen åkte han hem.
Själv glider man in som sjuk och blir ingen match imorgon, livet leker som vanligt!!
Sovmorgon imorrn dåå, äger. Ha det bra, pussen


Fredag

Vakna för typ en timme sen, va extremt pigg!! Den här dagen kommer bli as bra, tjejkväll ikväll! As mys, ni äger. Dagen igår va helt okej, gick i skolan, börja halv 10. Hade lektion till halv 1 och gick till sjukhuset sen, tog 13 sprutor!!! As stolt verkligen, fick reda på att jag är allergisk mot pälsdjur:) känns ju skit kul! Aja, bara att ta medicin. Efter skolan igår va jag hos Rasmus. Åkte hem vid kvart i 9 och kolla på hockey med Tobbe sen! SVERIGE!!
Aja, ska käka frukost nuu, pussen


Sovmorgon

Fortsätter på save haven nu, såå jävla bra film!
Hade en riktig skit dag egentligen, eller iaf på skoltid, va i Väsby kungsgård med 7orna. Va skit tråkigt verkligen! Vart bättre sen när jag åkte hem till Alice, as kul som vanligt. Så jävla härlig människa.
Tränade vid kvart i 5 och träffa Rasmus en stund sen! Älskling, jag älskar fan dig mest i världen!! Underbar människa verkligen.
Imorgon har vi sovmorgon, as skönt. Slutar halv 4, sen träning. Äger!! Tjejkväll på fredag, tagga flickor.
Ha de bra, pussen


Safe haven

Varför ens uppe nu, as trött ju!! Men började kolla på safe haven, hann typ bara kolla en timme men stängde av nyss, kollar resten imorgon tänkte jag. Iaf, hade träning i färnebo ikväll, riktig skit träning kan jag ju säga. Kommer dit jätte åksjuk och snurrig, börjar träningen med att nicka, körde det halva, sååå ja mådde väl inte så bra. Blev bättre sen när vi körde skott, underbart! Ska snart sova, kort sovmorgon imorgon till 9 och slutar 1, ska till nå jävla väsbykungsgård:// aja slutar tidigt, ha de braa pussen

https://cdn1.cdnme.se/3517147/7-3/pic_5192a0fb9606ee5da8a8f2c2.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3517147/7-3/pic_5192a0fa9606ee5da018bd68.jpg" class="image">


Safe haven

Varför ens uppe nu, as trött ju!! Men började kolla på safe haven, hann typ bara kolla en timme men stängde av nyss, kollar resten imorgon tänkte jag. Iaf, hade träning i färnebo ikväll, riktig skit träning kan jag ju säga. Kommer dit jätte åksjuk och snurrig, börjar träningen med att nicka, körde det halva, sååå ja mådde väl inte så bra. Blev bättre sen när vi körde skott, underbart! Ska snart sova, kort sovmorgon imorgon till 9 och slutar 1, ska till nå jävla väsbykungsgård:// aja slutar tidigt, ha de braa pussen


White jeans

Måndag idag och långhelgen är över, va as trött imorse och va millimeter från att inte komma upp. Typ haft ont i magen hela dagen men kämpar igenom det sista nu i skolan, vill inte missa något!
Dagen har egentligen annars varit bra, hade 4 lektioner och sen lunch vid 12, rast i en timme typ och sen so! Slutade efter det, vi som valt engelska fick hål, as skönt!! Åkte hem och städa, laga mat osv och drog ut sen och träffa Rasmus, as mysigt! Han äger, världens bästa.
Shoppade i lördags och klippte mig också, vart as kort men sånt man får leva med. Sjukt nöjd med alla inköp, älskade mamma fyllde år och hade en mysdag med familjen. Söndagen vad jag med Rasmus hela dagen och det va också en super dag, han gör mina dagar!
Imorgon blir det zonträning i färnebo, fotboll is the shit! Ha det bra mina vänner pussssen


Västerås!

Drar mig mot Västerås för lite shopping! Bästa mammi fyller år, du är bäst!
Bloggar ikväll när jag kommer hem, ha de braa, pussen


14 år!!

Jajamen, 14 år!! Känns så sjukt bra verkligen, hade en as bra dag, familjen och Rasmus gjorde den hur bra som helst, älskar dom så himla mycket verkligen! Sov hos Rasmus och åkte hem tidigt på torsdagen, hade match och vann med 4-0, gick hur bra som helst, älskar mitt lag verkligen! Åkte hem och gjorde ingenting mer den kvällen, somna as tidigt och gick upp 7 imorse, drog iväg på cup, hur kul som helst, två matcher idag och två imorgon, förlust första och vinst andra idag, gick faktiskt bra för mig också! Hoppas det går bra för dom imorgon, ska inte va med, blir mysdag i Västerås med familjen istället, mammsen fyller år! Haha hon börjar bli gammal, nej skoja!
Shit saknar massa minnen verkligen, ska göra denna sommar till den bästa verkligen, beach 2013 here we come!!


MÅNDAG

Gaaah så dålig men ändå bra dag!
Somna rätt sent igår, kollade på vampire diaries, kunde verkligen inte sluta kolla, sååå bra. Gick upp 6 imorse, va sjukt trött verkligen, kom knappt upp. Va rätt seg på morgonen också så höll på att komma försent också, dagen börja inte bra! Sen va det inte så jobbiga lektioner egentligen, va nog bara trött! Hade beting på spanskan, as skönt! So sista och sluta sen, slapp elevensval, lol äger! Pluggat lite hemma nu, så tänkte snart äta och sen dra på träningen. Såå skönt! Ha det bra, pusss


ZON

Drar mig mot Västerås för en heldag med fotboll! Blir nog kul, teori träning teori match. Sen ikväll blir det tjejkväll hos Linnea. Sover hos Rasmus ikväll, blir en as bra dag!
Lite besvikelse, solen försvann! Aja, kanske kommer senare på dagen, ha det bra, pusss


Torsdag

Såå bra dag verkligen, sovmorgonen på torsdagar gör verkligen hela dagen! Började halv 10 och sluta halv 4, gör inte så mycket, snart sommarlov, ÄGER! Iaf, efter skolan åkte jag ner på stan med Alice, hon skulle kolla efter skor men vi hitta dom inte så vi åkte hem till mig, åt lite mellis och gick upp och kolla klänningar, panik hittar ingen skolavslutningsklänning!! Måste verkligen hitta en nu. Aja, det kommer haha! Efter ett tag gick vi ner igen och åt american pancakes, sjukt gott! Vi snackade bara allmänt och så, jättemysigt! Va typ as länge sen nu, vi typ halv 7 hängde jag med henne hem och mötte Ramus, vi drog ut och åkte lite moppe och gick in och kolla lets dance en stund, är sjukt trött haha! Han skjutsa mig vid 9, tog en dusch, haha mitt hår lukta bränt så behövdes!
Vi får se hur morgondagen ser ut, tror jag ska ut och springa en stund efter skolan, inte gjort på ett tag nu! Lördag kommer äga, fotboll hela dagen och tjejkväll på kvällen!! LOVE LOVE LOVE. 
Ska ta och fläta håret nu och sova tror jag, matteprov direkt på morgonen imorgon, ha det bra! pussss

VALBORG!

Hade en as bra kväll igår, va bara skit trött men jaja! Kom hem vid ett och somna typ direkt, men va kul!
Kändes bra att komma tillbaka till nått bra efter en jävligt dryg magsjuka.
Ska väl snart hem tror jag, sov hos Rasmus! Måste verkligen duscha, är svart under hela ögonen och luktar inte speciellt gott så jaa! Aja, vi får se vad som händer sen på dagen, skola imorgon och vi alla sörjer, pusss