Gröna Lund igår gav mig en mening med livet


Leksand med prinsen

Vill verkligen hem just nu, haha saknar min säng såå mycket!
Men alltså annars är det bra här i Leksand. Vi åkte hit igår, gick upp 6 och sen typ vid halv åtta åkte vi till Leksand. Stannade vid Leksandssommarland, skit va kul de va!! Bada som ett barn, har jag inte gjort på hela sommaren. Så de va kul!
Vi åkte hem vid 6 och bara myste på campingen, bara bada och så. Vakna typ halv 9 imorse och gick ut och gick. Fyfan mådde så dåligt verkligen, värsta mensvärken och mådde sjukt illa! Efter vi vart ute och gått åkte vi till stan och handla lite. SÅÅÅ JÄVLA SUGEN PÅ GODIS!!!!
Aja överlevt dagen hittills, åkte roddbåt med Rasmus för ett tag sen, världens mysigaste. Nu ska vi äta grillat, äger!! Ha det braa puss


As bra kväll

Ja haft en as bra kväll, eller dag. Har såå jävla bra vänner, ni äger!! Den här sommaren är bara bäst. När jag vakna duscha jag och åkte hem till Hanna, va med henne och Alice typ till kvart i 5 sen drog jag och Alice hem till henne och åt hamburgare! Efter de mötte vi Ida och Hanna vid hagaberg. Vi drog oss vidare mitt Ica och mötte Emma, Clara och Linnea. Handla lite saker och så sen åkte vi till månsan. Vi va väl där i typ en och en halv timme sen åkte vi till Elin. Haha lol, khwanta va där så vi fixa kladdkaka och så tills Elin skulle komma hem. Kaos khwanta kan fan inte laga mat, brandlarmet gick och allt bara fucka ur!! När Elin kom hem sjöng vi och kom med tårtan, eller aa tårta och tårta, Hanna och Clara hade typ haft sönder den. Just nu sitter vi ute och bara myser, såå jävla bra kväll! Ha det braaa

https://cdn1.cdnme.se/3517147/7-3/pic_51ec40fc9606ee640d607e04.jpg" class="image">


Såå himla seg kväll

Gör väl ingenting just nu/ikväll. Sitter hemma hos Rasmus själv. Eller aa hans föräldrar är uppe då. Spelade innebandy ett tag med Hampus men tröttnade ganska snabbt, är skit trött och typ på dåligt humör. Har sån jävla mensvärk och får ej äta godis. Vill typ slå sönder något såå ja, himla bra kväll.
Funderar typ på att gå och sova nu, får väl se när Rasmus kommer hem.
Idag har jag inte gjort så mycket heller. Mina syskon har vart så himla snälla mot mig idag, inget tjat om Rasmus. Blev så as glad att mötas av bara massa kramar och pussar av Liam Alicia och Mio. Gullungar!! Va väl hemma fram till halv 3 asså ni fattar inte vart så jävla rädd älskar ananas och äter det as ofta aa så jag låg i sängen och kolla på Ego och åt ananas samtidigt så helt plötsligt svällde hela min mun upp och fick typ värsta botox läpparna sen massa prickar runt ögonen sen klia de som fan i halsen, fick värsta chocken!! Hahah aa men efter det åkte jag och mötte Rasmus vid kyrkogården. Vi åkte hem till han och måla huset lite. Det är så sjukt jobbigt, axlarna går nästan av. Nu är det bara halva huset kvar då, men seriöst vill ha pengarna nu bara.
En vecka nu bara sen är det väl över hoppas jag. Nästa helg kanske vi ska till Leksand också med Rasmus familj, inte bestämt, men hoppas. Vill till farmor och Farfar också, saknar dom himla mycket. Alltså ni anar inte, dom är så snälla och söta. Så tänkte ringa och prata med dom också om jag får komma och hälsa på.
Har egentligen haft hitills världens bästa sommarlov!!
Ha det bra
 

Lördag

Typ värsta sega dagen, sjukt himla trött. Annars rullar livet på, åkte hem från Fia igår vid 1. Familjen va i Västerås så jag stannade hos Rasmus. Gjorde inte så mycket under dagen. Åkte och handla och sen efter ett tag kom Jonte. Jag han och Rasmus grillade, seriöst Jonte kan fan inte grilla!! Haha lycklig vart helt torr..
Aja min potatisgratäng ägde så jag överlevde. När vi käkat kolla vi typ bara på film, eller jag sov mesta del men aa kvällen blev väl helt okej.
När Jonte åkt gick jag och la mig, shit är såå himla trött nu för tiden! Gick upp halv 9 imorse och åkte hem, Rasmus skulle jobba så just nu myser jag med syster och mamma. Tänkte snart göra lite lunch! OBS OBS jag har godislöfte och den här gången ska jag fan klara det, ha det braa


Ni äger tjejer

Ojoj, skit dålig bloggning, tänkte väl försöka komma igång nu igen. har liksom inte tid. Haft så himla bra början av mitt sommarlov!! Verkligen helt perfekt. Igår va jag i Stockholm med Rasmus, stanna där hela dagen. Vi åkte halv 9 och kom hem typ halv 10 på kvällen. Vi gick bara runt och myste i huvudstaden. Köpte ett par skor, kär i dom helt klart. Blev ju några centimeter längre i dom också! Vi åt thai och McDonalds, haha så jävla gott.
När vi kom hem gjorde vi typ inget, tror jag somna typ 12. Vakna halv 10 imorse och gick ut och jobba! Det är såå sjukt jobbigt, aja värt pengarna. När jag va klar åkte jag och Rasmus hem till mig och jag duscha. Köpte glass med familjen och cykla lite med Liam och Alicia. Efter de åkte Rasmus till sina kompisar och jag åkte till Fia och Alice. Vi åkte hem till Fia och hämta pengar sen mötte vi Thea vid lekparken och köpte pizza. Sen åkte vi tillbaka till Fia så kom Julia. När hon kom drog Thea och vi andra gick ut och tog kort. Super mys, har så himla bra vänner. Vi va typ ute 2 timmar och sen åkte vi hem. Bara snackat, lyssnat på musik osv. Super mys och bra kväll! Lär träffa Emmis snart också, saknar henne as mycket!!!
Ahmen ha det braaa


Torsdag tror jag

Håller ej koll på dagarna längre, fan va snabbt allt går. För fort! Kan inte sommarlovet bara sakta ner.
Har iaf haft väldigt bra dagar hittills. Inte gjort så mycket idag, bara tagit det lugnt. Imorgon tror jag att jag ska sommarjobba, blir nog bra!
Just nu ligger jag i soffan, Rasmus är och gymmar med jonte så har i te direkt något att göra så passar på att blogga lite. Tror vi skulle åka och bada sen när de kommer hem, vi får väl se vad dom tvingar ut mig på. Kollat på senaste PLL avsnittet också, shit de är såå himla spännande just nu. As läskigt också haha!!
Ha det braaa


Underbara dalecarlia

Haft så himla bra dagar uppe i Borlänge! Bästa cupen någonsin. Shit va kul vi har haft! 2a, sååå jävla bra vi är. Världens bästa tjejer helt klart!
Kom hem igår typ 7, skönt att komma hem också! Helt slut, nu ska jag fan vila och njuta av sommarlovet.
Just nu ligger jag i sängen hos Rasmus och kollar på film. Han är och jobbar så får väl se när jag åker hem. Orkar inte gå upp haha! Aja ha de bra, pusss


Öser musik

Ååå så himla härlig cup med underbara människor!
Dagen igår va så jävla bra, gick upp kvart över 6 och åkte iväg till frukosten. Efter de åkte vi till planerna och börja värma inför match. Gick skit bra, vinst med 4-0 mot nå norskar! Sen hade vi typ fri tid till 12, då gick vi och åt lunch och sen kolla vi på grällsta! Sista matchen spela vi typ 4, gick också toppenbra! Vinst med 3-0, bästa tjejerna! Härliga grällsta brudarna heja på oss, puss på er.
På kvällen ät vi middag bara och åkte tillbaka till skolan. Va helt slut så satt på rummet och dunka musik.
Försökte typ sova runt 12 men går seriöst inte, svin kallt på vårat rum, precis som selected. Aja gick upp halv 8 imorse så åkte vi till frukosten. Nu är vi på rummet och öser musik, taggar till match 20 i 8 ikväll haha. Efter drar vi till cozmos, äger!!
Ha det bra, pussen


Borlänge!!

Hann inte va hemma många dagar alltså!! Åh vill ju vara hemma och bara ta det lugnt. Aja det här blir nog as kul, drar till Borlänge snart på cup. Kommer bli toppen! Fotboll, älskaälskaälska.
Idag har jag typ inte gjort något, packade när jag vakna sen har jag inte gjort något. Kollade senaste pll avsnittet, sjukt bra!! Älskar den serien.
Ska ta och äta lite mat nu, ha det bra pussen