Saknar bästa Västmanland

Har inte alls gjort mycket idag, legat i sängen typ hela dan och kollat oth, vilken lördag! Skolveckan har inte heller vart nå speciell, massa plugg, träningar och självklart blev jag sjuk i onsdags. Så känner mig väl rätt sliten så har vart rätt skönt att bara tagit det lugnt idag.
Igår va en sån där dag då jag verkligen inte mådde bra, kämpade mig till skolan och tänkte att jag skulle ta det lugnt, ja så blev det ju inte. Fick veta att vi skulle till Väsby kungsgård och träffa kungen så vart ganska mycket cyklade. Va helt enkelt död efter den skoldagen. Kvällen avslutades så jävla bra med bio med min älskling. Inte för att den var bra men det behövdes och va sjukt mysigt. Ska träffa han ikväll typ 10, 11 nån gång när han kommer hem från Uppsala.
Ha de bra, puss


Måndag, en dålig dag

Alltså så jävla dålig dag, hur tråkig som helst och allt va bara så jävla dåligt. Seriöst är inte ens taggad ett skit på skolan, hur trött som helst när man kommer hem och sen är de träningar efter skolan. Usch nej hur ska jag orka detta år!!
Iaf, kom hem för typ en timme sen. Träningen gick sådär, helt okej. Kolla idol en halv timme och gick ner sen, käka tre kalla pannkakor, majgard de är så fkn gott!!! Kan leva på det helt seriöst. Just nu sitter jag i sängen med Avicii i öronen. Kommer nog somna snart, är så sjukt trött!! Huvet bara snurrar. Ny dag imorgon och nya tag, ska träffa Emma efter skolan och sen match vid 7. Vi hörs, ha det bra!


Blev en blandad helg

Ja alltså helgen blev himla blandad, innebandy och fotboll.
U N D E R B A R T!
Kollat tinget cup båda idag och igår, damerna och herrarna. Inte för att dom är så bra men så jävla härlig stämning bara. Igår sov jag hos Rasmus till idag, vi drog hem till mig typ vid 1 och åt toast. Efter de åkte Rasmus till sina kompisar så låg och kolla på oth fram till halv 5 typ. Va så sjukt hungrig så gjorde nudlar och sen drog jag iväg till idrottshallen. Kom hem runt 9 och åt lite pastasallad. Ska snart gå och lägga mig, zon imorgon. Så fkn nervös!!! Får ej tabba mig, mitt liv kommer va så jävla over dåå. Ja, men vi ses. Ha de bra


Skola

Yes drar mig snart mot skolan. Inte alls taggad men som sagt, tar mig igenom dagen. Ikväll är de träning, as bra.
Så himla pepp på träningen just nu, allt är så jävla kul bara.
Lillebror har flyttat hem också och börjat skolan här haha. Aja de här blir nog bra med lite nya rutiner osv. Ha de bra


Sista dagen av mitt underbara sommarlov

Sista dagen på sommarlovet idag!! Har inte gjort något speciellt och ska inte göra det heller. Sov hos Rasmus och vi åkte väl hem till mig typ 11 halv 12. Jag gjorde en kladdkaka medans han typ kolla på. Efter de åkte han iväg med Elias och Hampus ett så lagade mat åt oss. Efter de åkte han igen haha.
Så jag har inte gjort mycket alltså, sprungit 1 timme och nu vilar jag. Ska snart duscha och förbereda lite inför imorgon.
Kanske träffar Rasmus ikväll, vi får väl se. Ha de braaa


Jag är tillbaka

Ja ni såg ju hur detta gick!! Kunde inte hålla mig borta från bloggen så länge som jag trodde det skulle bli. 
Ska försöka att blogga iaf en gång vare dag, ibland kan det bli nnågot mellanrum pga skolan börjar nu och jag tänker satsa på skolan iår. Förra årets insats är jag väldigt besviken över, så det ska bli bättringar.
 
Idag har jag inte gjort något alls egentligen. Bara vart hemma och kollat ett PLL avsnitt ocg några OTH. Gaash älskar verkligen dom serierna. Saknar Vampire Diaries as mycket, kommer bli as bra när fortsättningen kommer. 
Ikväll ska jag spela match med 98 typ vid 7. Efter de ska jag träffa Rasmus så de blir nog en bra kväll. 
Veckan jag vart från bloggen har jag faktiskt inte gjort mycket. Spela matcher, tränat, träffat kompisar och bara haft de bra nu sista sommarlovs dagarna. Kan inte fatta att vi börjar på onsdag. Sommarrn har gått så otroligt fort verkligen, men gud va bra den har vart. En av de bästa!
Nej men nu ska jag gå ner och göra lite mat åt mig själv sen bara att börja tagga match. Ha de bra 
 
 

Stänga ner bloggen

Funderar på att stänga ner bloggen ett tag. Pga av olika skäl. Har absolut inget med er följare att göra, är ledsen för det men tror det kommer bli så. Kanske kommer igång igen till skolan börjar igen. Ja men ni får hålla koll fram till dess. Kommer också ha den låst, så ni märker ju när jag låser upp den. 
Ha det bra.
 
 

Vad gör jag en dag som denna

Jo ingenting alls, ligger i soffan hela dan. Det är planen, nej inte riktigt men typ. Sov hos Rasmus inatt, han skulle jobba 10 så han skjutsa mig en bit hem så gick jag resten hem. Städat mitt rum fram till nu, känns så jävla bra efter verkligen!! Städat hela garderoben också så man hittar kläderna lol, känns ändå inte som jag har något. Ikväll ska jag träna också, himla skönt faktiskt. Match på torsdag mot grällsta, tror de va klockan 7 så kom och kolla alla, LOL.
Nej men tänkte göra pannkakor nu, ha de bra


Okej Emma nu bloggar jag

Okej undra hur länge Emma bett mig blogga nu, sen senaste inlägget?
Seriöst orkar inte, ingen blogglust alls. Aja kommer väl lite nytt här.
Inte gjort mycket senaste dagarna, vart lite led kompisar/familjen, träffat Rasmus, tränat osv. Inte mycket alltså. Idag vakna jag typ 10, mamma och Tobbe skulle till Västerås så jag och Rasmus va barnvakt åt Liam och mio typ till 3. Vid halv 4 åkte vi hem till Rasmus och drog ut och sprang, shit va skönt de va.
Efter de har vi inte gjort mycket, vart på Ica och köpt lite mys. Nu ska vi kolla på film, ha de bra. Pusss


Idag fyller någon år

Yesyesyes, idag fyller Clara år. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!! Så blir party hos henne ikväll. Fira henne och sova kvar, myspys!
Iaf, vakna halv 8 imorse och bytte om osv, drog iväg på träning typ 9. Himla skönt att fotbollen är igång igen, behöver få bort all fett som uppkommit denna sommar. Efter träningen åkte jag hem och duscha, gjorde mat åt Rasmus och träffa mamma en stund. Ska snart ner på stan och fixa lite saker, tänkte nog köpa en glass också haha.
Möter nog Emma typ mellan halv 7, 7 och gör sällskap med henne till Clara. Kommer bli en het kväll, äger!!
Ha de bra, puss


De kan va fint i Sverige också

Dålig på att blogga jag vet, som vanligt typ. Har bara ingen blogglust just nu, de kommer när de kommer bara. Inte gjort så mycke de senaste dagarna egentligen. Grönan i måndags, sov hela dan i tisdags, träning onsdag, träning torsdag och idag blev bara den här dagen till att sola. Rätt skönt egentligen, men fyfan va varmt. Tänkte nog springa ikväll också, får se om de blir ensam eller om Rasmus följer med haha.
Imorgon åker vi och Hanna till Jonte, grillkväll!! Efter de blir de bio. Sover kvar där också. Kommer nog bli as bra!!
Detta sommarlov har vart så jävla bra, men gått alldeles för snabbt.
Haa de bra, puss
Detta inlägg skulle publicerats vid 12 typ haha