As bra dagar

Har verkligen haft as bra dagar den här veckan, mår så himla bra! Sjuk i onsdag men det gick över snabbt så det var ju skönt. Hade träningar måndag, tisdag och onsdag, sjukt härligt med fotboll, underbart!!
Red i torsdags också, inte gjort på 2 år nu, känns as bra att va tillbaka igen, hade verkligen glömt hur roligt det är. Så nu är jag igång med hästarna också, äger! I fredags va jag i skolan och dagen gick jätte fort, åkte hem till Rasmus efter och sov där till idag, vakna typ 8, hade samling kvart över 9 och var skit taggad till match/matcher! Va riktigt kul verkligen, gick as bra för mig och för laget, känns så jävla sjukt underbart att säsongen är igång igen, herreee vad jag längtat!
Ojoj, ja söndag redan nu och ska snart sova, blir en mysdag med Rasmus imorgon om det är fint väder. Ha det bra, puss


Arosfortet och pizza hut

Jätte härlig kväll! Åkte till Arosfortet med laget idag, va riktigt jävla roligt. Efter åkte vi till pizza hut åå fyfan, vi gjorde kaos, vart typ tillsagda ett antal gånger att va tysta, nej men det va riktigt mysigt!
Efter det åkte jag hem till Rasmus och hämta mina grejer och cykla hem sen, är sjukt trött, tog en dusch nu innan, NYTT SHAMPOO OCH BALSAM, hur bra som helst!!
Imorgon ska jag till Leos lekland med familjen och efter kör vi på tjejkväll, kommer bli en toppen lördag!
Ska sova nu, vi hörs. Puss


The following

Dagen har vart rätt bra faktiskt! Fick lite ont i huvet sista lektion men annars bra. Åkte hem och städa, laga mat osv och gick ut och gick sen. Träffa Rasmus sen och fick skjuts hem! Hade myskväll med familjen sen och nu tittar jag på the following, hur läskigt som helst! Vågar knappt kolla, går lite till och från liksom!
Morgondagen blir bra också, slutar tidigt och träning efter!!
Ska väl snart gå och lägga mig, såå vi hörs väl. Puss


Run Jennifer run

Såå jävla skönt att ha torsdagen avklarad!! Värsta dagen på veckan.
Iaf, gick hem till Rasmus en stund efter skolan va där typ en timme och gick sen hem. Tog en springtur, va riktigt skönt, bästa efter är en smootie! Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det lite gossip girl, sjukt spännande just nu. Väntar på ert nytt vampire diaries avsnitt, ååå så bra det är!!! Imorgon blir det en riktigt bra dag, börjar halv 9 och har kamratstödjarmöte från 10 till 2, utvecklingssamtal efter och slutar sen, inga lektioner, toppen bra! Skulle träffa Rasmus efter skolan, bra avslut på veckan.
Vi hörs, pussshej


Typical tisdag

Tisdagen har vart som alla andra, tråkig! Händer typ ingenting känns det som, fast så är det alla andra dagar också sååatte. Tisdagen blir väl kass pga har städdag på tisdagar, fyfan så värdelöst! Aja, kvällen blir nog bättre om det blir som planerat!
Såå skönt att dagen snart är slut, as hungrig haha. Aja, pussshej


Tacomys

Har vart sjuk sen i tisdags, kul lov liksom. Haft hög feber och vart jätte förkyld, och det bara fortsätter, lägger till ont i halsen nu också! Så har för det mesta legat i sängen och kollat på gossipgirl, ganska skönt det också, men med tanke på hur vädret har vart så blir man ju lite depp!
Ska käka lite tacos nu framför innebandy och sen tänkte jag ta min b&j, underbart. Vi hörs, pussshej


New in

Jajamensan, rubriken stämmer!
Drog till Västerås med Rasmus idag vid 9. Gick runt och kolla lite och sådär, hitta typ ingenting kändes det som. Eller jo, hitta massa men köpte inget haha!
Gick typ hela dan utan att köpa nått men innan vi åkte hitta jag en as snygg jacka. En ny favorit!
Fick en keps av Rasmus också, och innan vi åkte åt jag glass, suuuuper gott.
Nu ska vi dra ut och gå, pussss